چند توصیه برای دکوراسیون داخلی اتاق خواب (قسمت دوم)

همانطور که در بخش اول این مطلب اشاره شد، اتاق خواب فضایی برای خلوت کردن و رسیدن به آرامش است و طبیعی است که دکوراسیون اتاق خواب متفاوت تر از هر فضای دیگری در خانه باشد بنابراین باید به جزئیات آن توجه زیادی کرد. انتخاب رنگ ها، سبک و استایل طراحی داخلی اتاق خواب، المان های آن، همه و همه در ایجاد حس آرامش و زدودن تنش روزمره موثر هستند.

 

استفاده از عناصر دکوراتیو در طراحی داخلی اتاق خواب

برای خلق جذابیت بیشتر در دکوراسیون داخلی اتاق خواب از قاب عکس های دلخواه با اندازه‌ها و اشکال متفاوت روی دیوار استفاده کنید.

 

بخاطر داشته باشید حفظ تناسب رنگ برای اینکه المان های اتاق خواب در مجموع هماهنگ به نظر برسد ضروی است.

 

هرچند این بدان معنی نیست که همه المان های دکوراتیو خود را از یک طیف رنگ انتخاب کنید، بلکه برای اجتناب از دل مردگی و یکنواختی باید کنتراست رنگ داشته باشید.

 

 

 

جنس تخت خواب و تأثیر آن در طراحی داخلی اتاق خواب

یکی از مهمترین عناصر اتاق خواب تخت است. تخت خواب چوبی در مقایسه با تخت خواب‌های فلزی برای استراحت و خواب شبانه مناسب ‌تر هستند.

 

طبق اصول فنگ شوی فلز به جهت داشتن ماهیت سرد و خشن موجب انتقال سردی به بدن انسان میشود و تاثیر نامناسبی را بر عمق و کیفیت خواب انسان میگذارد.

 

چوب از این جهت که برگرفته از طبیعت است انرژی، گرمی و نرمی را به شخص در حین خواب منتقل میکند و یکی از مناسب ‌ترین اجناس تخت خواب محسوب میشود.

 

 

انتخاب جنس کف پوشی متناسب با اقلیم آب و هوایی

برای انتخاب کفپوش، گزینه های زیادی وجود دارد که هر کدام مزایای خاص خود را دارند، جدای از ظاهر متفاوت و بحث سلیقه، هر کدام از این مصالح در فضای خاصی تناسب خواهند داشت.

 

موکت نرم و زیبا است و با توجه به اینکه گرما بخش میباشد مناسب آب و هوای سرد است. چوب و پارکت به عنوان متریالی ما بین سرد و گرم محسوب میشوند؛ از سنگ و سرامیک گرم تر هستند ولی به گرمی موکت نمیباشند.

 

به همین جهت در طیف وسیع تری میتوان از آنها استفاده کرد.

 

 

 

نقش پنجره در دکوراسیون داخلی اتاق خواب

یکی از مهم ‌ترین عواملی که اتاق را به بدترین محل تبدیل میکند نداشتن تهویه مناسب است. بنابراین اتاقی که فاقد پنجره است را برای اتاق خواب خود انتخاب نکنید.

 

این اتاق نامناسب ‌ترین انتخاب برای محل خواب شماست. بدون وجود پنجره رابطه اتاق با هوای آزاد و پر اکسیژن محیط قطع شده و اکسیژن‌ رسانی در طول روز به اتاق خواب سخت خواهد بود و شب در حین خواب اکسیژن کافی وجود نخواهد داشت.

 

ضمن آنکه نبودن پنجره در اتاق خواب نورپردازی اتاق را نیز مشکل میکند و شخص از داشتن نور طبیعی آفتاب محروم می شود.


ایوان سبز خواب ,اتاق ,داخلی ,دکوراسیون ,پنجره ,‌ترین ,اتاق خواب ,داخلی اتاق ,دکوراسیون داخلی ,طراحی داخلی ,داشته باشید ,برای دکوراسیون داخلی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طراحي و معماري فلات نکات زیبایی فروشگاه آرایشی بهداشتی هربال پایگاه خبری؛تحلیلی "سلام بر زرنه " دهکده سبلان موسسه نهال تخصصی سایت حقوقی هادی کاویانمهر